Welke tuinbanken passen mooi bij een balkon

balkon bankje

Een balkon als tuin

Een tuin achter het huis is niet voor iedereen weggelegde en dit is natuurlijk ook helemaal niet erg. Misschien woon jij wel in een appartement in een flatgebouw op de vierde verdieping. Je zult dan geen tuin hebben. Maar stiekem is dit ook wel weer relaxed natuurlijk. Als je thuis komt van een dag hard werken hoef je in elk geval niet nog weer een uur aan het werk in de tuin.

En daarbij, als je een balkon hebt aan je appartement kun je toch lekker buiten zitten. Vaak heb je dan nog een mooi uitzicht ook nog.

Plantjes aan je balkon

En ook op een balkon kun je bijvoorbeeld plantjes plaatsen en deze onderhouden. Dit onderhoud is zeer minimaal, dus je houd voldoende tijd over om lekker te genieten van de buitenlucht.

Je kunt een paar planten in pot op de balkonvloer plaatsen. Ook kun je planten aan de muur ophangen. Maar je kunt ook wat bakken over/aan de reling van het balkon hangen en daar plantjes in poten. Ruimte technisch is dat echt ideaal natuurlijk.

balkon bankje

Meubels op het balkon

Natuurlijk ben je ook nog iets van meubels nodig om op je balkon te kunnen zitten. Je kunt kiezen voor een paar standaard tuinstoelen. Maar je kunt ook denken aan een mooie tuinbank. Deze tuinbank kun je ook combineren met een paar gewone tuinstoelen uiteraard.

Er zijn hele mooie bankjes te koop die schitterend staan op je balkon. En wat voor formaat balkon je ook hebt, er is altijd een geschikt bankje te vinden. Zoek op internet maar eens op balkon bankje. Door het gebruik van de zoekopdracht balkon bankje krijg je al veel zoekresultaten op je scherm waar je uit kunt kiezen. Je zult zien dat je bijvoorbeeld ook uit vele kleuren kunt kiezen. Wil jij graag een grijze bank, of juist een witte. Geen probleem. Het is er allemaal.

En als je eenmaal ongeveer weet welk bankje je wilt, dan kun je eens een tuinmeubelen zaak bezoeken om ze goed te bekijken. Bepaal vooraf even welk maximale formaat je kwijt kunt op je balkon.