Van droomtuin tot realiteit

hottub-kopen

U kent het vast wel, u heeft grootse ideeën over hoe uw tuin eruit moet zien maar geen idee hoe u dit waar kunt maken. Also uw droomtuin net als de mijne een hottub moet hebben dan hoeft u niet verder te zoeken, want het is tijd om die droom waar te maken! Een hottub in de tuin brengt u naar een hoger niveau van genieten, u zal er echt niet meer uit willen komen. Feestjes in de zomer en romantisch onder het maanlicht in de winter, er zijn oneindige momenten die u niet wilt missen.

Wat voor hottub?

Ik heb zelf gekozen voor de houtgestookte hottub voor dat gevoel van traditie en zodat ik goed controle heb over de warmte. Het lijkt misschien wel makkelijk om er een kachel voor te hebben, maar als u zelf stookt met hout heeft u meer controle want u zal merken wanneer u te lang in het water ligt. Ook zal het water nooit te heet zijn, de temperatuur ligt rond zo’n 38 graden celsius, en het zal altijd een comfortabele duik zijn. Het hout is makkelijk te kopen bij verschillende bouwmarkten en online shops.

Wellness in de tuin

Het zelf stoken van mijn hottub geeft mij een waar wellness gevoel in mijn tuin zonder dat ik telkens weer moet betalen om een druk en luidruchtig park in moet om dat gevoel op te zoeken. In uw eigen tuin kunt u gewoon zelf lekker een wijntje en een kaasplankje erbij pakken en genieten van een vertrouwde omgeving om lekker in te genieten. Als uw droomtuin net als de mijne een hottub bevat dan is dit uw teken om er eentje te halen, want ik kan echt nooit meer zonder de mijne!