Specialisten in kunststof deuren

Bent u op zoek naar een degelijke deur, die zorgt voor goede isolatie, vriendelijk is voor onderhoud en ook nog eens inbraak werend is? Dan zijn kunststof deuren van Pascal Ramen en Deuren iets voor u! Wij leveren voordeuren, achterdeuren, tussendeuren en tuindeuren. Zo creëren wij het mooiste aanzicht voor uw woning. De deuren worden op maat geleverd, en zijn gemakkelijk te installeren. Kunststoffen deuren hebben veel voordelen tegenover traditionele houten deuren, en dit is ook zeker te merken. Twijfel niet langer, en neem snel contact op met Pascal Ramen en Deuren en bespreek de mogelijkheden, of kijk verder op onze website!

Droomdeur op maat bij Pascal ramen en deuren

Bij Pascal Ramen en Deuren bieden wij de mogelijkheid om volledig uw eigen deur samen te stellen. Uw deur wordt op maat geleverd, en hierom kan u zelf de stijl van de deur bepalen, bijvoorbeeld de 45 verschillende kleuren beschikbaar en oneindig veel grepen. Bent u op zoek naar een geschikte deur voor een woning uit de jaren 30? Of toch een minimalistische oplossing voor uw huis? Geen idee is te gek!

Kunststof deuren hebben vele voordelen tegenover traditionele deuren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Verbeterde inbraakwering
  • Betere isolatie van zowel geluid als warmte en kou
  • Vriendelijk voor onderhoud
  • Gemakkelijk te plaatsen

Bij Pascal Ramen en Deuren vind u dé beste oplossingen voor inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan supersterk veiligheidsglas, of sloten met extra veiligheidscilinder. Ook bieden wij smart sloten aan die u met een fingerscan of app kan openen. U kan er voor kiezen om al deze opties te verwerken in uw huisdeur. Heeft u eventuele twijfels over bepaalde systemen of opties? U kan altijd ons showroom bezoeken, en vinden wat het beste bij u past!

Isolatie is ook een sterk punt van kunststof deuren. De kunststof deuren worden vakkundig door ons geplaatst, waardoor alles perfect wind en waterdicht is. Daarnaast kan u bij uw deur of de rest van uw woning ook HR++ of triple glas laten installeren, zodat uw huis volledig geïsoleerd is tegen kou, hitte of geluid!

Ook kan u er voor kiezen om een mooi rolhor of ander soort insectenwering te laten installeren bij uw raam of deur. Zo blijft uw woning geheel insecten vrij!

Pascal: Voor uw Ramen en Deuren

Bij Pascal is de klant koning. Wij luisteren naar uw ideeën voor zowel ramen als deuren, en realiseren uw droomontwerp. Onze monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie, van een deur waar u nog jaren van gaat genieten. Geen idee is voor ons te gek! Ons team zorgt voor persoonlijk contact met onze klanten, zodat we zeker weten dat er tevredenheid ontstaat bij het eindresultaat. 

Naast kunststof deuren laten maken kan u bij ons ook het glas in uw huis laten vervangen. Zo bieden wij glas aan dat goed isoleert, perfect voor nul-op-de-meter woningen. Bekijk nu snel de opties bij Pascal ramen en deuren, en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u niet van het online winkelen? Dan is er altijd de mogelijkheid om onze fysieke showroom te bezichtigen! Onze experts helpen u daar zowel als online graag met al uw vragen of wensen!