Geniet van de flexibiliteit van een terrasoverkapping met doek

Als je lekker op je terras zit en een druppeltje voelt, dan wil je niet meteen naar binnen hoeven vluchten. Hoewel je zelf soms nog wel het idee hebt dat je prima in de druppels kunt zitten, is dat anders voor je laptop of tablet die je bij de hand hebt of de tuinstoel kussens die niet waterbestendig zijn. Maar natuurlijk is het ook voor jezelf niet bepaald comfortabel als je nat regent, terwijl je voorheen in het zonnetje een boek zat te lezen. De praktijk leert dan ook dat een paar regendruppels al genoeg zijn om ons naar binnen te sturen. Als die druppels overgaan in motregen, dan heb je geen andere keuze dan om het terras te ontruimen. Tenzij je natuurlijk een terrasoverkapping met doek hebt. In dat geval kun je het doek van deze terrasoverkapping met doek via een druk op de knop uit laten schuiven. Het doek wordt dan netjes over het terras heen gespannen en alle regendruppels vallen vervolgens niet langer op het terras maar op het doek. Bij druppels en milde motregen kun je dus gewoon blijven zitten en hoef je ook niet meteen het hele terras te ontruimen. Wanneer de zon te warm wordt en je niet langer op comfortabele wijze direct in de zon kunt zitten, dan is een terrasoverkapping met doek natuurlijk ook ideaal om de zonnestralen te weren. Je kunt wederom gewoon blijven zitten waar je zit en via een druk op de knop het doek over het terras uitvouwen. Het doek blokkeert dan de zonnestralen, zodat jij onder het doek kunt genieten van de nodige schaduw. Het is geen diepe schaduw zoals je die zou hebben als je echt uit de zon zou gaan zitten. Je kunt onder het doek van de terrasoverkapping met doek dus blijven genieten van de zomerse kleuren, maar dan zonder dat de zonnestralen ongehinderd op jouw persoontje kunnen schijnen. Dat is in de zomer uiteraard ook wel zo verstandig aangezien de zonkracht en bijbehorende UV straling dan vaak aan de hoge kant zijn. Het is dan ook goed om je zo weinig mogelijk bloot te stellen aan direct zonlicht. Gelukkig kun je via SunCircle Projects een mooie terrasoverkapping met doek kopen. Deze kun je in zijn geheel over je terras laten plaatsen, zodat je het complete terras gemakkelijk kunt voorzien van een doek als overkapping. Kijk voor meer informatie over deze mogelijkheid met een terrasoverkapping met doek op de website van suncircleprojects.nl

Bestel een terrasoverkapping met doek op maat bij SunCircle Projects

Het is van belang dat een terrasoverkapping met doek op maat wordt geïnstalleerd. Een parasol zet je gewoon op het terras en of die nou klein of groot is, maakt in wezen niet heel veel verschil. Maar een overkapping komt precies over het terras en dient dus ook echt op maat te worden geplaatst. Daarom komt SunCircle eerst bij je langs om alles op te meten, zodat er daarna een terrasoverkapping met doek kan worden gemaakt die precies bij jouw terras past.

Bekijk de vele mogelijkheden op de website

Naast de hierboven besproken zonwering, kun je natuurlijk ook kiezen voor andere opties bij SunCircle Projects. Denk bijvoorbeeld aan opties als: 

  • Terrasoverkapping met lamellen
  • Schuifpanelen
  • Vouwluiken