Zeer tevreden over Installatiebedrijf Leiden

Het is altijd fijn als je zelf klusjes kunt doen binnenhuis. Helaas zijn er ook dingen die je uit handen moet geven. Dit keer had ik een probleem met de ketel en daar heb ik Installatiebedrijf Leiden voor laten komen. Het bedrijf is gespecialiseerd in diverse soorten klussen. Ik kwam bij hun terecht via mijn buurvrouw. Zij had al ervaring met het bedrijf en was zeer te spreken over hun. Zo zouden hun erg netjes te werk gaan en daarnaast ook een prima prijs hanteren. Dat is iets waar iedereen rekening mee houd. Het is daarom ook van belang om goed te kijken welk bedrijf je inhuurt. 

Een uitstekende service.Installatiebedrijf Leiden

De buurvrouw had het telefoonnummer geven van Installatiebedrijf Leiden. Toen ik contact opnam werd ik er prettig te woord gestaan. Je kon merken dat ze echt jouw klus wilde hebben en daarom kwamen ze ook de volgende dag al langs. Toen ze langskwamen zijn ze gelijk aan de slag gegaan. Je kon duidelijk zien dat meneer goed zijn huiswerk had gedaan. Hij wist er van alles over te vertellen en had het probleem zo opgelost. In totaal is hij er 1,5 uur mee bezig geweest wat ik overigens erg netjes vind. 

Het bedrijf is super voordelig. Normaal gesproken ben je gelijk 400 euro lichter voor zo’n probleem, maar gelukkig bleef het bij 180. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Op de website vind je meer informatie. Ze zijn telefonisch te bereiken en via de mail.

Firenze