Wandtegels voor de keuken, waar op te letten?

Wanneer u op zoek bent naar een passende tegel voor uw keuken is het van belang om allereerst de prioriteiten in kaart te brengen, maar vooral de volgorde van deze prioriteiten. Veelal wordt een passende keukentegel geselecteerd op de volgende onderdelen; prijs – kwaliteit verhouding, stijl (vindt ik hem mooi..), onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid.

tegelmegashop

Uitereraad zijn er een aantal eigenschappen die van grote waarde zijn voor in de keuken. Deze moeten bijvoorbeeld makkelijk schoon te maken zijn en tevens vetafstotend zijn. Om deze reden wordt er vaak gekozen voor keramische tegel. In het geval u voor natuursteen tegels kiest, zorg er dan voor dat deze geïmpregneerd worden, zodat deze vuilafstotend zijn en lang mooi blijven! Er wordt vaak gekozen voor keukentegels met kleine afmetingen, zeker voor de tegels die boven het keukenblad en tegen de wand worden geplaatst. Dit zijn de wat meer traditionele keukentegels en zijn onmisbaar bij het creëren van een landelijke keuken. Denk hierbij aan mooie 10×10 of 20×20 natuurstenen tegels of Portugese tegels, maar ook bijvoorbeeld mozaïek tegels. Hierbij is het ook heel goed mogelijk om een speels effect te realiseren. Bij het realiseren van een moderne keuken wordt ook steeds vaker gekozen voor een strakke look. Hierbij worden ook steeds vaker grote tegelafmetingen toegepast. Op het gebied van prijs – kwaliteit verhouding en duurzaamheid zijn zowel keramiek als natuursteen interessant (zeker bij Tegelmegashop.nl!), maar op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid zijn keramische tegels ‘beter’. Wanneer prijs (-kwaliteit) een belangrijke factor is en u een ‘strakke’ keuken wenst, zijn de projectmatige wandtegels (wit of zwart) van bijvoorbeeld 30×60 ideaal.

Keuken wandtegels online; Tegelmegashop.nl biedt een prachtig assortiment en welke tegels uw voorkeur ook hebben en wat de stijl van uw keuken ook wordt, wij bieden altijd een passende tegel voor de beste prijs!