Ventilerende lichtkoepels

lichtkoepels-info-logo-white-small

vlakke_lichtkoepel_2Het platte dak in de woonkamer zorgde ervoor dat het snel heel erg warm kon worden. Ik probeerde dan wel eens het raam open te zetten maar omdat ik precies naast een stuk water woon kwam het iets te vaak voor dat er kikkers en ongedierte binnen kwamen wandelen. De buren hadden eerst ook last van hetzelfde probleem maar zij hebben toen ventilerende lichtkoepels geplaatst en ze zijn heel erg tevreden.

De bestelling

Omdat de buren zo enthousiast waren over de lichtkoepels heb ik ook maar besloten om dit te overwegen. Ik had het adres gekregen waar de buren de bestelling hadden geplaatst voor de lichtkoepels. Toen ik op de website keek was ik verrast door de prijzen. Ik had verwacht dat de prijzen namelijk veel hoger lagen. Er moest natuurlijk nog wel rekening worden gehouden met montagekosten maar ook daar hadden de buren een goed adresje voor.rechthoekige-lichtkoepel

Ik heb eerst contact gehad met de persoon die de lichtkoepels voor de buren had gemonteerd zodat hij kon kijken welke afmetingen het beste bij ons paste. Toen deze meneer langs kwam heeft hij verteld dat ik dezelfde lichtkoepels kon bestellen als die van de buren of zelfs grotere.

Het leek mij wel wat om extra licht in de woonkamer te hebben en daarom heb ik er voor gekozen om grotere lichtkoepels te bestellen. Omdat ik de afmetingen al had was het bestellen zo gedaan. Binnen een week had ik de lichtkoepels thuis ontvangen en de monteur kon aan de slag!

Ik ben ontzettend tevreden over de levertijd van deze lichtkoepels en ook het eindresultaat!