Solid Surface sanitair kortingen op Sanitair33!

Solid Surface wilt u natuurlijk zo goedkoop mogelijk bestellen! Solid surface voor de beste prijs; Sanitair33.nl. Op de webwinkel worden altijd scherpe prijzen gegeven, echter zijn er soms ook speciale kortingen te vinden! Zo was er laatst nog korting van 10% op het compleet aanbod van Solid Surface! Dat zijn aanbiedingen waar iedereen blij van wordt! Altijd op de hoogte blijven van aanbiedingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sanitair33! U ontvangt zo per e-mail een overzicht van de nieuwste aanbiedingen binnen het aanbod van deze webwinkel!

Solid surface heeft enorm veel voordelen. De plekken binnen uw interieur waar solid surface wordt gebruikt, hebben bijna geen schoonmaak of onderhoud nodig. De schoonmaakmiddelen kunnen bij dit materiaal in de kast blijven. Mocht u deze toch gebruiken, raakt solid surface niet beschadigd, echter is het gewoon onnodig! Beschadigt er iets, in een uitzonderlijk geval? Dan is het solid surface altijd te repareren! Solid Surface wordt lang niet meer alleen voor sanitair artikelen gebruikt. Tegenwoordig is het een slimme onderhoudsinvestering voor lange termijn omdat het bestendig is tegen vuiligheid. Zo worden ook toonbanken, balies en zelfs buitenmuren van solid surface genomen. Dit omdat graffiti eenvoudig eraf te krijgen is bij dit materiaal.

 

Solid Surface is een gegoten steensoort. Het bestaat uit acryl en natuurlijk mineralen. Wanneer u deze twee materialen samenvoegt, krijgt u Solid Surface. Deze sterke en massieve steensoort biedt een tal van mogelijkheden op het gebeid van sanitair. Echter is Solid Surface niet alleen mooi, het heeft ook een aantal andere pluspunten. Zo is Solid Surface vochtbestendig, het materiaal blijft altijd vlekvrij en het is naadloos, daarom heeft het ook een vlakke en gladde oppervlakte. Ook is het onderhouden van Solid Surface erg eenvoudig! Het beste is om – iedere dag – het Solid Surface sanitair af te doen met een vochtig doekje.