Profiteer ook van de voordelen van PVC

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van PVC vloeren, net als houten vloeren en laminaat is ook bij PVC het aanbod enorm. Van moderne strakke vloeren, tot vloeren die de uitstraling hebben alsof ze in 1900 zijn gelegd. Welke uitstraling je ook kiest, een ding hebben alle Knulst PVC vloeren gemeen dat is de hoge kwaliteit. Ander voordeel is dat PVC lang meegaat, langer dan laminaat of bijvoorbeeld zeil. Wanneer je een goede PVC vloer hebt, kun je er wel 30 jaar plezier van hebben. Vaak wil men na zoveel jaar iets anders, maar de vloer kan nog wel jaren mee.

Geschikt voor iedere ruimte

Ondanks dat een PVC vloer goed tegen vocht kan, worden de vloeren niet veel in de toilet en de badkamer gebruikt. Slaapkamers, de hal en woonkamer zijn de meest gebruikte ruimtes, waar een PVC vloer wordt gelegd. Waar je een PVC vloer ook legt, hij past in iedere ruimte door de verschillende uitvoeringen die er zijn. Iedere PVC vloer is opgebouwd uit een aantal lagen, hoe beter de kwaliteit van deze lagen hoe beter je PVC vloer is. De rug van een PVC vloer bepaald de stabiliteit van de vloer, deze is vaak gemaakt van gerecycled kunststof. 

Verschillende lagen

Om de kwaliteit van Knulst PVC vloeren te garanderen bestaat een vloer uit verschillende lagen, de middelste laag de zogenaamde filmlaag bepaald hoe je vloer eruit komt te zien. Hoe sterker deze laag is, hoe langer de vloer mee zal gaan. Tegenwoordig zijn de toplagen zo realistisch uitgevoerd, dat zelfs houtnerven echt voelbaar zijn in een PVC vloer. Daarom zijn de vloeren niet van echt te onderscheiden, bij een hoge kwaliteit vloer wordt ook gekeken naar motieven die terugkomen. Hoe meer afwisseling je daarin hebt, hoe echter de vloer eruit zal zien.