mini betonpomp voor onze aanbouw

logo-betonpomphuren-com

Een aantal weken geleden hebben we een stuk aangebouwd. Dit wilde we al een lange tijd. Doordat we een stuk aanbouw hebben, kunnen we onze meubels beter inrichten en stijgt de waarde van ons huis. Samen met mijn vrouw ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf dat gespecialiseerd beton storten. Na een aantal bedrijven te hebben vergeleken kwam ik uit bij betonpomphuren. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring en op internet staan ontzettend veel positieve reacties over het bedrijf.

beton-stortenContact opgenomen.

Telefonisch had ik contact opgenomen en gevraagd of ik op mijn gewenste datum een mini betonpomp kon huren. Dit was mogelijk. Ik vroeg vervolgens naar de kosten. Ze had vervolgens via de mail informatie gestuurd hoe de werkwijze is van het bedrijf en wat de koste zijn. In de mail zag alles er uitstekend uit. De prijzen zijn erg netjes en als je het vergelijkt met soortgelijke bedrijven al helemaal. 

Onze aanbouw.betonpomp

Bij het maken van onze aanbouw kregen wij op de gewenste dag en tijd de mini betonpomp geleverd. Bij het storten hebben we de pomp uitstekend kunnen gebruiken. Het is een pomp met uitstekende kwaliteiten. Het is daarom ook echt aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Ze zijn enorm voordelig, hebben een goede service en leveren kwaliteit. Ben je opzoek naar een bedrijf dat beton doet storten? Of heb je een betonpomp nodig? Bekijk de website en neem contact indien je vragen hebt.