Hoe je een interieur omtovert met canvasdoeken

Kei-gaaf.nl

Heb jij een paar van die grote witte muren in je huis en heb je geen idee wat je ermee moet doen? Je zou kunnen overwegen om er een mooi canvasdoek op te hangen. Een canvasdoek ziet er prachtig uit – net als een echt schilderij. En er zijn talloze soorten en maten om uit te kiezen! Bijvoorbeeld in de webshop Kei-gaaf.nl, waar ze eindeloos veel canvasdoeken hebben om uit te kiezen. 

De grootte van je muur

Kei-gaaf.nl

Voor je een keuze maakt is het goed om te kijken welke ruimte je precies zou willen vullen met je nieuwe canvasdoek. Wil je het liefst dat het grootste deel van de muur bedekt is? Dan kun je kiezen voor de grootste maat. Bij Kei-gaaf.nl is dat 1350 x 700 mm. Dat is een best flink doek! Als het van jou wel iets subtieler mag dan zijn er gelukkig nog twee kleinere maten om uit te kiezen.

Het ontwerp

Kei-gaaf.nl

Dan ga je kijken naar welk ontwerp je mooi vindt. Een populaire optie zijn de canvasdoeken die lijken op echte kunstwerken. Zo kun je bijvoorbeeld een echte Vermeer aan de muur hebben hangen, of een Rembrandt. Maar je kunt ook gaan voor een prachtige prent van de natuur. Als je in een stad woont is dit een leuke manier om toch wat groen in huis te halen. Kijk vooral eens rond op de website want er zijn nog veel meer opties!