Eyecatchers in het interieur

Decorette Broek op Langedijk

Open kasten kunnen prachtig staan. Zeker met de juiste decoratieve objecten. Naast open kasten kun je ook nissen in je interieur creëren met beton-cire. Verder staan stellingkasten mooi met decoratie en lampen. Een natuurlijk interieur creëer je door stellingkasten met potten en plantjes hierin te plaatsen. Maar ook stellingkasten met kunstwerken erin staan mooi. Of een open boekenkast in het interieur. Een boekenkast met netjes geordende boeken heeft iets vintage en iets antieks.

Sfeerverlichting

Lampen maken enorm veel sfeer en zijn erg bepalend in het interieur. Het hangt vooral af wat voor soort licht de lampen geven. Vooral warm licht en flame licht maken sfeer. In een luxe modern interieur zien we vaak spotjes terugkomen. Deze spotjes lichten een object aan de muur aan zoals een schilderij, een TV meubel of een paar mooie gordijnen. Mooie decoratieve hanglampen boven de eettafel vormen een eye-catcher evenals een mooie moderne vloerlamp naast de bank in de woonkamer. Decorette Broek op Langedijk heeft veel fraaie lampen in het aanbod.

Decorette Broek op Langedijk

Decoratie voor de ramen

Het type gordijnen of lamellen die je kiest hangen af van de stijl van het interieur. Het oog valt ook op de ramen en de gordijnen kunnen opvallen. Kies daarom iets wat in de stijl past. Bij een industrieel en robuust interieur staan stoere zwarte luxaflex mooi. Ook bij een strak minimalistisch interieur staan lamellen en of luxaflex passend. De kleuren zwart, metaal of wit bijvoorbeeld. Heb je een schuin dakraam? Ga dan voor speciale rolgordijnen die daar geschikt voor zijn. Gordijnen kunnen diverse eigenschappen hebben zoals een verduisterende en lichtdoorlatende werking. Het is de smaak welke je kiest. Voor inspiratie kun je Decorette Broek op Langedijk bezoeken.

De juiste vloer

Woon je landelijk? Kies dan een mooie robuuste houten boerderij vloer die je combineert met een robuuste eikenhout tafel bijvoorbeeld. Laminaat en PVC vloeren kun je in veel looks kopen. Denk aan houtlook sterk laminaat die niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. En PVC vloeren in de look van betontegels, natuursteen, steen, hout en graniet. Een PVC of laminaatvloer is dus wel voor elke interieur stijl te krijgen.