Een dakraamhor, voor ieder wat wils!

dakraamhor

Wie kent het niet? U ligt in bed en bent heerlijk aan het dromen van zon, zee en strand. Totdat deze mooie droom plots onderbroken wordt door een irritant gezoem. Een hoog, lastig gezoem wat zich ook na herhaaldelijk in de lucht slaan, blijft aandienen. Het is een feit, u heeft last van muggen in uw slaapkamer.

Horren op maat

Muggen en ander ongedierte zijn tegenwoordig prima uit huis te weren door het gebruik van horren. Voor een dakraam bestaan er speciale dakraamhorren van diverse modellen. Afwijkende maten of speciale wensen? Ook dat hoeft geen probleem meer te zijn. Merken als Velux en Bruynzeel bieden service op maat. U kunt uw dakraamhor volledig naar wens samenstellen.

dakraamhor

Twee hoofdmodellen

De twee hoofdmodellen zijn de rolhor en de voorzethor. De voorzethor wordt vaak tegen het raam geklemd middels een tweetal draaisluitingen, maar ze zijn tevens met magneten of scharnieren te verkrijgen. Voor een dakraam is echter een rolhor het meest geschikt. Binnen de rolhorren is er keuze tussen een enkele insectenhor of een duoplisséhor waarbij de hor gecombineerd wordt met een gordijn. Door deze laatste combinatie hebt u slechts een frame nodig voor twee doeleinden.

Samenstellen van de hor

Bij het bestellen van een hor kunt u eenvoudig de gewenste maten doorgeven. Vaak staat op de betreffende website een duidelijke uitleg over hoe de maten exact opgemeten moeten worden. Breedte en hoogte zijn eenvoudig aan te passen en ook is er vaak een optie voor de kleur van het frame of het gordijn, in het geval van een duoplisséhor. Het type gaas kan vaak gekozen worden. Hierbij is er keuze tussen standaard insectengaas of pollengaas, welke zeer geschikt is voor mensen met hooikoortsklachten.

Waar wacht u op?

Wilt u weer zorgeloos kunnen dromen? Met de ramen open kunnen slapen zonder gewekt te worden door gezoem? Dan is een dakraamhor op maat hetgeen u zoekt. Volledig naar uw wensen aan te passen en op maat te bestellen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog.