Draadeind bestellen

Als je twee over meer voorwerpen met elkaar wil verbinden of tegen elkaar aan wil klemmen dan heb je daar verschillende bevestigingsmaterialen voor, waaronder een draadeind. Dit wordt ook wel een draadstang genoemd en is vaak een ronde metalen staaf, die over de hele lengte is voorzien van schroefdraad. Je bevestigt of klemt voorwerpen aan elkaar met bijbehorende moeren. Je kan ook een bout gebruiken bij het verbinden van voorwerpen, maar het verschil is dat een bout een kop heeft en een draadeind niet. Met een draadeind kan je dus op beide uiteinden een moer draaien, terwijl dit bij een bout aan een kan mogelijk is. Draadeind wordt meestal verzinkt om corrosie te voorkomen. Bij Bevestigingsexpert vind je verschillende draadeinden voor het bevestigen van voorwerpen.

Verschillende diameters

Bij Bevestigingsexpert heb je een ruim aanbod aan draadeinden om zo te garanderen dat er voor elke klus een geschikte draadeind te vinden is. Je kan kiezen uit draadeind met verschillende diameters van 3 tot en met 36 millimeter. Je hebt draadeinden met een lengte van 1000 millimeter, maar het is ook heel eenvoudig om de draadeinden in te korten naar een lengte naar keuze. Vervolgens kan je kiezen uit een draadeind van staal, messing of RVS. Als bewerking kan je kiezen uit blank, thermisch verzinkt of verzinkt. Zo kan je dus een draadeind aanpassen naar de klus waar jij mee bezig bent.

Snel bestellen

Als een draadeind op voorraad is dan kan je het de volgende dag al in huis hebben. Dit geldt als je het product voor 15:00 uur bij Bevestigingsexpert bestelt. Mocht je toch per ongeluk de verkeerde maat besteld hebben dan is het mogelijk om het product gratis binnen 14 dagen te retourneren. Daarna bestel je gewoon weer de juiste maat en kan je alsnog snel weer aan de slag met jouw klus.