Door de acties een CV Ketel kopen

Holland-Warmte

We houden al heel lang de site van Holland Warmte in de gaten, hopende op acties. Die zijn er nu! Een CV Ketel kopen is nu nog goedkoper, ik ben helemaal verbaasd. Hoe kunnen de CV Ketels van Holland warmte nou nóg goedkoper worden dan dat ze al waren. Een CV Ketel kopen is nog nooit zo goedkoop geweest, ik raad daarom ook iedereen aan om een kijkje te nemen op hun site!

 

Acties

Er zijn tijdens deze actieperiode heel veel CV Ketels die iets extra’s hebben. Zo krijg je tijdens deze acties een gratis iSense thermostaat erbij. Deze acties zijn er omdat het bedrijf  nu al 50 jaar bestaat, dat word groots gevierd door deze acties. Ik heb daarom ook gelijk mijn slag geslagen en heb zo’n CV Ketel aangeschaft en natuurlijk kreeg ik er zo’n gratis thermostaat erbij.

actie

Levering

Ik kreeg de CV Ketel thuis, gelijk met vakkundige medewerkers die deze konden bevestigen, de gratis thermostaat werd er ook gelijk bij gemonteerd, deze was niet overbodig. De actie is echt een aankoop waard. Je vindt zo’n deal nergens anders, ik wil daarom ook iedereen echt op het hart drukken dat je bij deze actie niet moet nadenken. Als je sowieso al een CV Ketel nodig had is dit de ideale gelegenheid om er één binnen te halen.

Holland Warmte wil ik ook heel erg bedanken voor deze goede actie, door deze acties heb ik een CV Ketel kunnen aanschaffen met ook nog een gratis Thermostaat erbij. Ik ben de gelukkigste klant en ik weet zeker dat ik bij Holland Warmte blijf!

Holland vieren