Dé tapijtreiniger

logo_tr1

hoekbankstel-schoonmakenVoor bij ons thuis hebben we afgelopen weekend het tapijt laten reinigen. Onze buurman kwam met een goede tip. Zo adviseerde hij ons om contact op te nemen met tapijtenreiniging.nl. Het bedrijf reinigt tapijt, meubels, gordijnen en nog veel meer. Het fijne is dat je geen nieuwe spullen hoeft te kopen. Door het te laten reinigen lijkt het alsof je spullen zo uit de winkel komen. Het is daarom ook echt een aanrader om contact op te nemen met dé tapijtreiniger. Dit kan telefonisch en via de mail.

De werkwijzetapijtreiniging-den-haag-300x225

Bij dit bedrijf kan je ervoor kiezen om je tapijt zelf te brengen of het op te laten halen. Bij het laten ophalen heb je er geen omkijken meer aan en hoef je dus niet op en neer te rijden. Omdat ik zelf erg druk ben koos ik daarvoor. Wat betreft de kosten blijft het vrijwel gelijk, dus waarom zou je dat niet doen?

In mijn geval kreeg ik met twee dagen al mijn spullen geleverd. Ze zijn echt fantastisch gereinigd. Doordat wij op een voordelige manier ons tapijt hebben kunnen reinigen, hoeven we geen nieuw tapijt aan te schaffen. Je bent dus veel voordeliger uit! Mijn advies is daarom ook om gebruik te maken van dé tapijtreiniger. Op de website vind je meer informatie over de diensten die ze aanbieden. Mocht je daar vragen over hebben, kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail.