Dagelijkse bezigheid voor ons

Woning-ontruimingservice is een ervaring bedrijf die over het hele land beschikbaar is voor de kleine en grote klussen. Wij zijn gespecialiseerd in het gebied ontruiming van de woning. Naast boedelruiming, zijn er ook andere klussen waarin wij gespecialiseerd zijn. Denk maar aan speciale ontruiming en bijzondere schoonmaak. Elke situatie die voor kan komen, daar hebben wij al eens mee te maken gehad.

Woningontruiming is een zeer zware klus die meestal onderschat wordt. Het is echt een vak apart, dat komt omdat er vaak dingen bij komen kijken die deze klussen erg moeilijk maakt. Dit kan zowel fysiek als mentaal zijn. Vaak is de emotionele betrokkenheid bij zo’n klus erg groot. Dit zijn de meest voorkomende situaties:

  1. Overlijden
  2. Echtscheiding
  3. Emigratie
  4. Verhuizing
  5. Openbare verkoop
  6. Seniorenverhuizing
  7. Faillissement

Het vergt ook in praktische zin professionele aanpak. Het kost veel inspanning en expertise en daarbij komen er zeker professionele materialen bij kijken. Ik zal snel wat dingen opnoemen waar u vast niet aan gedacht heeft. Dit kan zijn: verhuislift, tapijtverwijdering, verwijdering van afvalstoffen, bezemschoon opleveren aan woningbouwverenigingen en het onderbrengen van inboedel bij veilinghuizen. Dit zijn slechts standaard voorbeelden. Dit kunnen wij van A-Z met u regelen.

Over tapijt verwijderen gesproken, dat is ook een zeer intensieve klus. Dit is een klus die letterlijk bloed, zweet en tranen met zich meebrengt. Er kan ook nog van alles onder het tapijt worden aangetroffen. Daarbij is het tapijt ook wel eens gelijmd, dan wordt het een hardnekkige klus om dit zomaar even te verwijderen. Wij beschikken over de juiste tools en een goed plan van aanpak, want dat is echt een absolute must bij dit soort situaties.

Voor Woning-ontruimingservice is dit een dagelijkse bezigheid. Het tapijt verwijderen is een onderdeel van de woningontruiming, maar uiteraard ook als opzichzelfstaande opdracht. Meer weten over dit soort situaties? Neem gerust contact op met Woning-ontruimingservice.