Creëer een sfeervol interieur met Borastapeter behang

Boras Tapeter bij Behangexpert

Na een zomer waarin we heerlijk hebben kunnen genieten van het leven buiten, staat het najaar alweer voor de deur. 

Dit is altijd een periode waarin je interieur binnen weer centraal staat. Iedereen wil het in huis weer gezellig en sfeervol maken om de komende tijd optimaal te kunnen genieten van knusse avondjes in huis. 

Als je je huis dit najaar een nieuwe look wil geven, is het echt niet nodig om een compleet nieuw interieur aan te schaffen. 

Door een of meerdere wanden van behang te voorzien, zorg je al voor een compleet andere stijl. De trend om voor deze wandbekleding te kiezen blijft namelijk onverminderd populair. Dat is ook niet zo gek want er is een ruime keuze uit verschillende soorten behang, passend bij ieder interieur. 

Om je te helpen bij je keuze voor wandbekleding willen we je graag iets vertellen over het merk Borastapeter. Een merk dat er altijd weer in slaagt om een collectie samen te stellen passend bij ieder interieur

Boras Tapeter bij Behangexpert

Borastapeter wandbekleding

Borastapeter is een merk uit Zweden. Het merk is al in 1905 opgericht en is in Zweden het bekendste en meest verkochte merk wandbekleding. Het heeft als missie om behang te creëren dat past in elk huis. 

Steeds meer klanten over de hele wereld ontdekken dit merk doordat het een tijdloze stijl combineert met de trends van nu. 

De collectie

De collecte van Borastapeter bestaat uit kwalitatief goed behang dat CEO gemarkeerd is. Het voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en is vriendelijk voor het milieu, wel zo fijn!

De collectie heeft een elegante stijl met zachte kleuren en mooie designs. Je ziet de Scandinavische roots terug in hun ontwerpen. Het behang is makkelijk te matchen met de rest van je interieur. 

Mocht je advies willen over welke stijl bij jouw interieur past, dan is er een handige app waarmee je het behang thuis al kunt bekijken.

Boras Tapeter bij Behangexpert

Boras Tapeter bij Behangexpert kun je het eenvoudig online bestellen!