Bespaar op een LED tl

LOGO-letsleds

Wil je graag besparen op je energierekening? Dan is het vervangen van je gewone tl buizen met LED tl een goede oplossing. Led verlichting verbruikt namelijk een aanzienlijk stuk minder stroom waardoor je direct zult bespreken op het energieverbruik. 

led-verlichting

Zeer veel expertise door jaren ervaring 

Letsleds heeft jaren ervaring op het gebied van led verlichting. Hierdoor hebben zij erg veel expertise op het gebied van led verlichting. Zij zijn daarom de echte experts op het gebied van Letsleds. Led verlichting is 4 keer duurzamer dan spaarlampen dus led verlichting gaat 4 keer zo lang me. Spaarlampen zijn ook echte energievreters, led lampen daarentegen verbruiken aanzienlijk minder stroom waardoor je direct zult bespraken op de energierekening.  

Voor 15.00 uur een bestelling geplaatst de volgende dag in huis 

Het bedrijf biedt een zeer ruim assortiment aan waardoor je erg veel keuze zult hebben tussen veel verschillende led producten. Wanneer je besluit om over te gaan tot een aankoop van een LED tl en deze voor 15.00 uur besteld dan wordt de tl de volgende dag al geleverd. Spreekt jou dit nu aan? Neem dan eens een kijkje op de website.