Altijd een hoekprofiel aluminium op maat!

Bij ALUMINIUMvakman.nl ontvangt u altijd een alu hoekprofiel dat – in eigen beheer – mooi op maat wordt gezaagd. Wij leveren al onze aluminium hoekprofielen in de door u gewenst lengte van 10 cm tot en met 600 cm. Op een productpagina kunt u de gewenste lengte invullen (in cm) en, na een klik op de groene button ‘bereken’, wordt de juiste prijs direct getoond! Vervolgens kunt u uw hoekprofiel aluminium op maat eenvoudig in uw winkelwagentje plaatsen en uw bestelling afronden in onze beveiligde betaalomgeving.

Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte online collectie aluminium hoekprofielen, waarbij we de meest gebruikte afmetingen in Nederland & België direct online aanbieden, in een lengte op maat uiteraard. U kunt bij ons al een aluminium hoekprofiel van 15x15x2 bestellen, maar ook een hoekprofiel van 100x100x6 mm. Deze aluminium hoeken leveren wij direct uit eigen voorraad. Dit gecombineerd met zaagwerkzaamheden in eigen beheer zorgt ervoor dat wij een alu hoekprofiel op maat snel & voordelig kunnen leveren, wel zo fijn!

Meteen in verstek kan ook!

Onze aluminium profielen, m.u.v. onze aluminium buis en aluminium rondstaf, kunnen in verstek gezaagd besteld en geleverd worden. Ideaal voor de handige doe-het-zelver, die meteen met een aluminium hoekprofiel aan de slag wil! Tijdens het bestellen kunt u, naast de lengte, ook kiezen voor de gewenste zaagsnede. Standaard staat hierbij ‘recht gezaagd’ aangevinkt, maar u kunt ook de opties ‘1 kant verstek’ en ‘2 kanten verstek’ selecteren. Wanneer u hierop klikt wordt de prijs direct aangepast en verschijnt tevens een invulveld, waarbij u de maatvoering aan kunt geven. LET OP: bekijk aub wel eerst onze aanleverspecificaties, dan weet u zeker dat wij direct aan de slag kunnen met uw bestelling!

Een aluminium hoek profiel / lijn / stuk / strip bij ALUMINIUMvakman.nl: Altijd op maat, zorgvuldig bewerkt, eenvoudig online, voordelig geprijsd & snel geleverd!