Opkopen inboedel is een geweldige optie!

Opkopen inboedel

Verhuizen

Na het overlijden van mijn oma moest er het een en ander geregeld worden. Waaronder de ontruiming van haar woning. Maar er was een probleem mijn familie en ik zaten midden in de rauw periode. Wij vonden het te vroeg om de woning van mijn oma te ontruimen. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een geschikte aanbieder voor de ontruiming van deze woning. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met het bedrijf Seniorenhulp. Seniorenhulp is een specialist in het ontruimen van woning en verleende verschillende diensten. Zie hieronder de verleende diensten:

  • Seniorenverhuizing
  • Woningontruiming
  • Spoedontruiming
  • Ontruimen na overlijden

Uiteindelijk bekeek ik de informatie over ontruimen na overlijden. In de informatie werd het een en ander verteld over opkopen inboedel. Maar wat wordt er bedoelt met opkopen inboedel? Nou Seniorenhulp wilde dan alle bruikbare goederen verkopen op veilingen en alle niet bruikbare goederen werden milieuvriendelijk verwerkt. Daarnaast werd de opbrengst van de veiling verdeeld over alle kinderen en kleinkinderen. Na het zien van deze informatie nam ik het besluit om de woning ontruiming over te dragen aan Seniorenhulp!

Opkopen inboedel

Een goede keuze!

Het inhuren van Seniorenhulp is dan ook een goede keuze gebleken. Voor een relatief lage prijzen is het grootste gedeelte van de inboedel verkocht op de veilig, de opbrengst van deze inboedel is verdeeld over alle kinderen en kleinkinderen. Daarnaast is de volledige huurwoning netjes opgeleverd en de makelaar is tevreden. Er is namelijk voldaan aan al zijn gestelde eisen!

Wanneer u zoekende bent naar een geschikte aanbieder in het ontruimen van woning? Dan bent u bij Seniorenhulp aan het juiste adres!

Seniorenhulp