Tegenwoordig is het noodzakelijk om je huis te beveiligen

Vroeger lieten wij altijd de deur open staan, maar tegenwoordig moet je ervoor zorgen om je huis beveiligen. Ik woon al heel mijn leven op Texel. Het was hier altijd de gewoonte dat je de deur open liet. Ook als je weg ging of ging slapen kwam er geen sleutel aan te pas om de deur op slot te draaien. Als buitenstaander was dat ondenkbaar, vooral de mensen uit de grote steden konden niet begrijpen dat dat hier nog kon. Ja ik zeg kon, want de laatste tijd wordt er regelmatig ingebroken. Beter gezegd, ingeslopen. 

Beter voorkomen dan genezen

Vanaf dat moment heeft iedereen de deuren op slot en hebben velen hun huis laten beveiligen. Ook wij hebben inmiddels de nodige systemen in en rondom onze woning hangen. Moet er niet aan denken dat er iemand ongevraagd ons huis binnen komt.

Met de hulp van GVB Autoparts & Security hebben wij alarm en camera’s opgehangen. Dit bedrijf heeft veel ervaring op het gebied van veiligheid. Deze is in 1965 opgericht met alleen autoaccessoires, daarna kwamen er auto alarmen bij. Tegenwoordig hebben zij er ook een gedeelte veiligheid in en om je woning erbij. Dit is verder uitgebreid naar professionele montage en installatie.