Zakelijk parkeren Schiphol

logo_bps1 logo-quickparking1Het zal bij u wel duidelijk zijn dat u bij Schiphol voordelig kunt parkeren. Maar was u tevens op de hoogte van het feit dat wanneer u zakelijk bent, nog goedkoper uit kan zijn? Juist, dat hoort u goed. Het betekent niet dat er aparte parkeerplaatsen zijn, maar u zult net als de rest gewoon op de reguliere parkeerplaatsen parkeren. Maar er zijn wel wat punten waarmee rekening gehouden moet worden als zakelijke reiziger, die zijn vastgesteld in één pakket door Quickparking. Hiermee kunt u:

 Voorkomen dat u met de grootste zorg moet omgaan met de auto van uw werkgever. Het is dan wel fijn dat u verzekerd bent en de auto op een veilige plek staat.

 Sneller reserveren door gebruik te maken van de diensten als Quickparking. Hierdoor is het mogelijk om snel een reservering te plaatsen zonder lang te moeten wachten.

 Op de website de reservering beheren, waardoor u kunt terugzien wanneer u van een van deze parkeerservices gebruik hebt gemaakt.

 Vind u bonnetjes erg vervelend? Dan kunt u de automatische facturatie inschakelen, die telkens opgestuurd al worden en eenvoudig te downloaden is. dit zal tijd maar ook moeite besparen.

 U kunt fikse kortingen verwachten, zeker als u lang parkeert bij Schiphol. parkeert u regelmatig in de buurt van Schiphol dan kunt u als zakelijke reiziger profiteren van vele kortingen.Untitled-3