Topkunstgras is een fraai stukje kunstwerk

Topkunstgras

Sinds wij op zoek waren naar een mooi stukje topkunstgras zijn wij op deze site uitgekomen. Voor onze Topkunstgraskinderen waren wij op zoek naar de mogelijkheden om zo veilig mogelijk in onze achtertuin te kunnen spelen. Voorheen hadden wij alleen maar beton in onze tuin liggen. Dat vonden wij destijds het beste met twee honden in huis. Jaren daarvoor hadden wij wel een grasveld liggen, alleen door de honden was dit verpest. Zij wilden hier graag in graven en dat was niet bevorderlijk voor dit veld.

Inmiddels zijn wij meerdere jaren verder en hebben destijds afscheid moeten nemen van onze honden. Deze beestjes waren echt op leeftijd en konden niet verder meer leven. Dit was voor ons ook meteen een reden om de achtertuin flink aan te gaan pakken. 

Een mooi stuk topkunstgras in onze tuin laten leggen

TopkunstgrasEen echte grasmat in onze tuin, daar voelden wij niets voor. Moet er niet aan denken om elke keer met een grasmaaier ervoor te zorgen dat het geen woestenij wordt. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een ander alternatief en hebben deze ook vrij snel gevonden. Voordat dit allemaal werkelijkheid ging worden is er eerst een adviseur van Top Kunstgras bij ons thuis gekomen. Deze heeft gekeken wat de mogelijkheden waren en welk soort gras er het beste bij ons zal passen. Het moest wel stevig zijn omdat onze kinderen hierop gaan spelen.

Op de betreffende website is het mogelijk om alle verschillende soorten topkunstgras naast elkaar te leggen. Zo heb je al een keuze uit een budget mat, een huismerk, een premium en ook een mat voor sport en spel. Het is wel duidelijk waaruit wij een mooie mat hebben besteld. Maar ook de adviseur die bij ons aan huis kwam had deze keuze gemaakt. Een mat die stevig genoeg, waarop de kinderen veel speelplezier  kunnen hebben.