Hoe bestel ik siersplit online?

Je wilt siersplit bestellen en je wilt dit graag online doen. Wij leggen je graag uit hoe je het split moet gaan bestellen. Als eerst wil je natuurlijk weten hoeveel je nodig hebt. Bij grind heb je de vuistregel, voor iedere vierkante meter heb je ongeveer 75 kilogram split nodig. Bereken dus snel je oppervlakte, wanneer je dat hebt gedaan weet je hoeveel grind je nodig hebt. Bij meeste leveranciers kun je het grind krijgen in verschillende verpakkingen. Meestal heb je de zakken van 500, 750, 1000 en 1500 kilogram. Stel je hebt 900 kilogram nodig, dan kun je het best een zak van 1000 kilogram bestellen. Meer bestellen is altijd beter, zodat je het door de jaren heen kunt aanvullen. Wanneer je dit hebt gedaan kun je jouw bestelling in de winkelmand stoppen en deze online bestellen! Op zoek naar een aanbieder? Siergrind33; Split kopen voor de beste prijs.

Siergrind33

Wanneer je het split besteld bij Siergrind33.nl doe je dit met de allerbeste service. Ben je bijvoorbeeld niet tevreden over de split? Dan kun je het split, zonder reden van annuleringen, retourneren. Daarnaast is het ook zo dat je (geheel gratis) een handvol split stenen kunt ontvangen. Zo kun je vanuit het gemak van je eigen huis de kleur vergelijken en bekijken. Wil je liever het complete aanbod van Siergrind33 bekijken? Dan kun je ook een afspraak maken om de split te bekijken in het magazijn. Daar wordt je door een van de medewerkers rondgeleid en kun je het complete aanbod kijken.

 

Naast het split en grind kun je in het aanbod van Siergrind33 ook beton zand of tennisban gravel bestellen. Het betonzand en metselzand is ook gewoon te leveren in big bags en kleine zakken. Tennisbaan gravel in het assortiment van Siergrind33 is goedgekeurd voor het gebruiken op Europese tennisvelden. Dankzij de keurmerken mag het gebruikt worden. Bekijk snel de rode tennis gravel of de zand en bestel deze, net zoals split, eenvoudig en snel online.