Een mooi onderhouden gazon

toolnation

De tuin kan nog zo mooi zijn, als je gazon niet goed onderhouden is doet dit afbreuk aan je tuin. Met Gardena grasmaaiers onderhoud je eenvoudig je tuin, en heb je een prachtig stukje groen in je tuin. Door de verschillende soorten maaiers die je hebt, vind je altijd wel een model wat geschikt is voor jouw tuin. De maaiers zijn uiterst geavanceerd ontwikkeld, daarom maaien de machines ook zoals ze moeten maaien. Niet voor niets staat het merk al jaren in de top van grasmaaiers.

toolnation

Kies voor gemak

Ben je op zoek naar gemak tussen de Gardena grasmaaiers dan kun je kiezen voor een robotmaaier, de maaiers werken perfect en goed wendbaar en nemen iedere grasspriet mee tijdens het maaien. Stel de hoogte in en je hebt na afloop een perfect gazon waarvan het gras mooi gelijk is, is het gras niet lang genoeg dan maait de robotmaaier eenvoudigweg niet. Een kooimesmaaier is een maaier die draait tijdens het maaien, daardoor heb je altijd een perfect gemaaid gazon. 

Krachtige grasmaaiers

Gardena grasmaaiers staan er ook om bekend dat ze erg sterk zijn, neem bijvoorbeeld de roterende maaier van het merk. Stekker in het stopcontact en je kunt beginnen met maaien, voordeel van de maaier is ook dat je geen randen apart hoeft te doen met een trimmer.De beugels van de nieuwere modellen zijn zo ontworpen dat je altijd comfortabel je gras kunt maaien, zonder last te krijgen van je armen of rug. Gras maaien wordt op deze manier nog leuker, en je gazon zal er ook mooier door worden.