Idee: betrek teak maatwerk in je woning

Een tip voor de aankomende bewoners van het Steigereiland, want ben je eenmaal klaar met bouwen en klussen, dan moet er natuurlijk aan het inrichten van je woning worden begonnen. Het artikel van vandaag gaat over teak maatwerk, want ik heb onlangs zelf nog enkele stukken laten uitvoeren door de firma Wortman en was hierover zo tevreden dat ik ook mijn buren hierop wilde attenderen. Zo heb ik onderstaande buffetkast van ruim drie en een halve meter lang laten ontwerpen en uitvoeren door deze firma.

12

 

Kijk vooral eens hoe mooi deze kast is uitgevoerd, met een symmetrische opzet en een prachtig terugkerend design in alle elementen van de kast. Ook ben ik erg te spreken over de altijd te wijzigen indeling van de kast en de statige stijl. Niet te vergeten de perfecte toepassing van het materiaal teak! Als je goed kijkt, zie je dat het echt op maat is gemaakt. Links en rechts van de buffetkast zijn immers nog de stopcontacten te zien zoals we deze in onze woning hebben laten bouwen. Wij wilden dus een kast van teak die daar precies tussen paste, met een formaat van 360 centimeter. Alles is helemaal naar wens uitgevoerd! Zie hieronder eens hoe ‘ie in onze woonkamer staat nu.

11

Op maat gemaakte teak meubels

4Niet iedereen heeft de aanleg of de middelen om dit soort teak maatwerk, zoals zij het in het hoofd hebben, ook daadwerkelijk uit te voeren. Daarom is het maar wat handig dat er een meubelmaker als Wortman bestaat, die opdrachten als deze op zich neemt en zelf met een verfraaiing van het ontwerp komt. Zij denken echt mee met de klant en zorgen voor een perfecte uitvoering, voor een echte tegemoetkoming aan de wensen van de opdrachtgever!