Wij hebben schitterende palmbomen

Afgelopen week hebben wij mijn verjaardag gevierd. Voor die tijd werd en steeds aan mij gevraagd wat ik wilde hebben voor mijn verjaardag. Hier had ik dan ook steeds op geantwoord dat ik graag palmbomen wil hebben. Dit vind ik namelijk onwijs mooi in huis staan en tevens is het ook mooi groen! Als ik maar niet van iedereen planten ga krijgen want dan komt mijn huis wel erg vol te staan.

Toen de eerste vrienden aanbelde zag ik het al direct! Dit zijn de eerste die mijn wens hebben gehoord en hier ook aan hebben gehouden. Ik kreeg namelijk twee prachtige planten welke onwijs mooi in huis staan. Het moment dat de rest ook binnenkwam viel mijn mond open van verbazing! Iedereen heeft een plant gekocht voor mij wat ik overigens erg leuk vind! Alleen weet ik zo even niet meer waar ik dit allemaal neer moet zetten.

Mooie exemplaren

Op gegeven ging iedereen huiswaarts zodat ik de “buit” kon bekijken. Hier zag ik vrijwel meteen twee prachtige palmbomen staan! Doordat ik er even stil van was ben ik gaan zoeken van wie ik dit had gekregen. Aangezien ik het met mijn eigen ogen heb gezien hoe dat de kwaliteit is wilde ik meer. Het liefst nog twee bomen voor in de tuin erbij zodat ik ook in de tuin hiervan kan genieten. Helaas weet ik nog niet van wie ik dit heb gekregen, zodra ik het weet dan zal ik hier vrijwel meteen meer van bestellen!