Lichttrends 2021: Essentieel voor een schitterend interieur

2021 brengt een vleugje innovatie met zich mee op het gebied van verlichting van woonruimtes. Een golf van nieuwe trends die inspelen op nieuwe behoeften en de wens om de vier muren op te frissen! Van monochrome lampen tot de meest grillige lampen geïnspireerd op tekens en symbolen, tot de charme van natuurlijke tinten en het meest luxueuze purisme, hier zijn alle nieuwe trends die je interieur tot leven zullen brengen waaronder prachtige vloerlampen, booglamp of hanglampen.

Scandinavische stijl met eenvoudige en functionele lampen

Comfortabel zijn in jouw huis is het leidende principe van de Scandinavische stijl. Het woord hygge, dat deze trend vertegenwoordigt, verwijst precies naar het concept van harmonie door middel van heldere en comfortabele omgevingen. Het wit is de perfecte kleur voor degenen die in deze stijl willen decoreren en de leefruimtes zijn eenvoudig, functioneel en overzichtelijk. Onder de materialen vinden we hout, perfect voor diverse inrichtingsaccessoires. Het licht is sober en de vormen zijn geometrisch bij bijvoorbeeld booglamp.

Ecologisch design

Eco-stijl is een van de meest populaire trends in 2021: overigens niet alleen in verlichting, maar ook in interieur. De trend van terugkeer naar de natuur zal erg sterk zijn. Interieurs in “Boho” en “Scandinavian Chic” stijl, gevuld met de natuurlijke kleuren van de aarde en materialen zoals biezen, vlechtwerk en bamboe, zullen de harten van Polen veroveren. De ecostijl wordt gedomineerd door natuurlijke materialen: lampen gemaakt van niet alleen marmer, graniet, basalt en gruis, maar ook van beton.

Art-decostijl met geometrische gouden lampen

Met de art-decostijl verhuizen we naar de jaren 1920 ten tijde van de Great Gatsby. Letterlijk “decoratieve kunst” heeft deze trend zich in de loop der jaren ook uitgebreid tot meubels. Grafische motieven, behang en gouden elementen zijn slechts enkele van de karakteristieke kenmerken van deze stijl. Om een ​​sfeer van typisch Franse elegantie in jouw huis te creëren, kun je spelen met felle kleuren en bloemenprints om te combineren met houten meubels en accessoires. En het licht? De verlichting is geïnspireerd op geometrische vormen en kostbare afwerkingen, dit zijn unieke details voor een booglamp.

Ecologisch design

Eco-stijl is een van de meest populaire trends in 2021: overigens niet alleen in verlichting, maar ook in interieur. De trend van terugkeer naar de natuur zal erg sterk zijn. Interieurs in “Boho” en “Scandinavian Chic” stijl, gevuld met de natuurlijke kleuren van de aarde en materialen zoals biezen, vlechtwerk en bamboe, zullen de harten van Polen veroveren. De ecostijl wordt gedomineerd door natuurlijke materialen: booglampen gemaakt van niet alleen marmer, graniet, basalt en gruis, maar ook van beton.