Benut de ruimte van je kamer optimaal

Ruimtebesparende trap

Een trap in de woonkamer is in de meeste gevallen een flinke inbreuk op de ruimte die je hebt, de trap is meestal een vreemde maat of er zit een draai in die onnodig veel ruimte kost. Met een ruimtebesparende trap bespaar je niet alleen ruimte, de modellen van prijzentrappen.nl passen namelijk in ieder gewenst interieur. Of je nu van modern houdt of je hebt houten meubels in je woning, je vindt er altijd wel een passende trap waarmee je comfortabel naar de verdieping of zolder loopt.

Ruimtebesparende trap

Eenvoudig zelf te plaatsen

Na het bestellen van de ruimtebesparende trap is deze eenvoudig zelf te plaatsen, je krijgt een Nederlandstalige handleiding meegeleverd. Heb je een hogere trap nodig dan een standaard pakket dan kun je gewoon extra pakketten bestellen, tot een hoogte van ruim drie meter kun je de trap plaatsen. Verschillende uitvoeringen maken het mogelijk om de sfeer te creëren die je in je woning wenst te hebben. Voor ieder budget is er een trap beschikbaar, zelfs als je weinig budget hebt is er de budget trap. Deze trap is eenvoudig in opbouw maar doet met het comfort niet onder voor een andere trap.

Ruimtebesparende trap

Mooie stalen uitvoering

Alle ruimtebesparende trappen zijn gemaakt van staal, wel zijn er verschillende kleuren aanwezig in het assortiment. Bij het kiezen van de treden heb je de keuze uit kunststof of hout, ook hierbij heb je verschillende kleuren houten treden. Vind je bijvoorbeeld eikenhout mooi, of ben je een liefhebber van beukenkleur treden. Je kunt eenvoudig tijdens het bestellen je voorkeur aangeven, ook met de hoogte is rekening gehouden. In principe is voor iedere woning wel een trap beschikbaar, is het geen standaardpakket dan neem je een extra pakket om de trap hoger te kunnen maken. Het standaard deel is wel in hoogte verstelbaar.