Unieke glaskunst

Eindelijk hebben wij onze kale hoek opgevuld met mooie glaskunst. Het klinkt misschien raar, maar wij wonen al meer dan twee jaar in onze woning en tot op heden hadden wij een kale hoek in de woonkamer. Omdat het toch een beetje op te vullen hadden wij de mand van de hond hier maar neergezet, maar ideaal was dit niet. 

Tot wij een keer naar de tentoonstelling van Sjaak Smetsers waren geweest. Hij maakt driedimensionale fabelwezens en deze wezens hebben onze aandacht getrokken. Deze zagen er zo interessant uit dat wij meteen aan onze lege hoek in de woonkamer moesten denken. 

Mooi kunstwerk in de woonkamer

Ondertussen zijn wij al meerdere keren naar de tentoonstelling van Sjaak Smetsers geweest. Deze kan je iedere vrijdag en zaterdag bewonderen in Galerie Moeëjen Daag en is van 12.00 tot 17.00 open. Wij hebben inmiddels al meerdere mooie glaskunst voorbij zien komen en daaruit hebben wij een keuze gemaakt. Zo hebben wij ons laten vertellen dat vanaf de 11e eeuw je deze fabeldieren tegen komt in de architectuur en literatuur. Niet voor niets zijn wij zo blij met onze nieuwe aanwinst in de kale hoek van onze woonkamer. Helemaal wanneer de zon naar binnen schijnt, zie je dit figuur helemaal opbloeien.