Meubelstickers voor mijn buurmeisje

Een tijd geleden was mijn buurmeisje jarig. Ik ben natuurlijk ontzettend gek op dat kleine meisje en wilde mijn dochter zo goed mogelijk helpen om een mooi verjaardagsfeestje te organiseren. Jammer genoeg zitten mijn buurvrouw en haar man momenteel in een moeilijke situatie en konden ze financieel weinig bijdragen aan de verjaardag van mijn kleindochter. Dat is natuurlijk ontzettend zonde!
Mijn buurvrouw maakte zich met name zorgen om wat de vele gasten zouden denken die ze uitgenodigd heeft, omdat haar meubilair momenteel toch best wel aan vervanging toe is. Door hun situatie is er echter geen geld voor nieuwe meubels.
Ik wilde ze dus graag een handje helpen, maar nieuwe meubels kopen was voor mij ook geen optie. Dus ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Ik heb allerlei vriendinnen om hun mening gevraagd om erachter te komen wat een goede oplossing zou zijn voor dit probleem.360x1000x0_secretairelette4f8d5e58e4b77

Stickers als decoratie

Na een lange discussie met mijn man zijn wij uiteindelijk online op zoek gegaan naar een oplossing om haar huisje er wat mooier te laten uitzien. We kwamen toen op het idee om meubelstickers te gebruiken, om het geheel wat op te fleuren.
Gelukkig kwamen we al gauw meubelstickers bij Livingstickers tegen. Deze webshop had het echt allemaal! Prachtige stickers die zelfs het lelijkste meubilair zouden kunnen omtoveren tot iets prachtigs. Bovendien waren de stickers heel erg voordelig, want voor dit geld zou je nooit nieuwe meubels kunnen kopen.
Mijn man en ik hebben er toen een aantal mooie stickers uitgezocht en gelijk besteld. Twee dagen later hadden we ze al in huis! Het was echt een hele fijne ervaring en de service was top. Bovendien voelden de stickers ook erg stevig aan. We zijn gelijk ermee naar onze dochter gegaan en het verjaardagsfeestje kon niet meer stuk!

360x1000x0_foto-23-0
360x1000x0_10715669565793496854426614511245n