Riho badkamermeubel, tijdloze perfectie

Een mooie badkamer willen we natuurlijk allemaal wel. Je badkamer is immers een plek waar je veel tijd doorbrengt. Je begint er je dag, je eindigt er je dag, en tussendoor kom je er ook nog geregeld om je even op te frissen tijdens de dagelijkse bezigheden. Het is dan ook van het grootste belang dat jij je thuis voelt in je badkamer, en dat je badkamer een mooie uitstraling heeft. Een badkamer die ingericht is met badkamermeubels in een kleur die op dat moment in de mode is oogt natuurlijk op het eerste gezicht prachtig, maar na een paar jaar zal je toch verlangen naar iets nieuws. Wanneer je een betere keuze wil maken waarmee je weer voor jaren vooruit kan in je badkamer kan je het beste kiezen voor een Riho badkamermeubel. Dan weet je zeker dat je kiest voor een tijdloze kleur en natuurlijke duurzame materialen.


Stralend wit of toch puur natuurbadkamer


Een Riho badkamermeubel kan je in meerdere kleuren kopen. Welke kleur jij koopt is natuurlijk een kwestie van persoonlijke voorkeur. Feit is wel dat de badkamermeubels een mooie natuurlijke uitstraling hebben. Kies je voor stralend wit – toch nog de meest gekozen kleur voor badkamermeubels – of ga je voor een houttint; jij weet zeker dat jouw badkamer een uiterlijk heeft waar iedereen zich thuis zal voelen. Door de natuurlijke kleur van het badkamermeubel is het verder decoreren van je badkamer een gemakkelijk karwei. Nagenoeg alle kleuren badkamer accessoires passen bij de tijdloze tinten van jouw nieuwe badkamermeubel.


Spitsuur in de badkamer


Het is een bekend gegeven in ieder huishouden; de ochtendspits. Wanneer je alleen woont is het redelijk rustig om ’s morgens op te starten, maar wanneer je huishouden uit meerdere personen bestaat is de ochtendspits een moment van hectiek. Niet alleen jij, maar ook je partner en eventueel je kinderen willen allemaal tegelijk gebruik maken van de badkamer. Gelukkig kan je kiezen voor een badkamermeubel met een enkele wasbak in meerdere breedtes, maar ook voor twee aparte wasbakken. Op die manier wordt samen tandenpoetsen geen geduw voor de wastafel maar een gezellig samenzijn met je gezin. De ochtendspits wordt een stuk relaxter wanneer iedereen de ruimte heeft.


Een mooie spiegel en overzichtelijke lades


Een heel belangrijk onderdeel van jouw badkamer is toch wel je badkamerspiegel. Je kijkt er tenslotte heel vaak in, en je wil er overdag natuurlijk op je allermooist uit zien. Daarom zijn veel badkamerspiegels – ook die van Riho – voorzien van een goede functionele geïntegreerde verlichting. Op die manier voeg je een stukje luxe toe aan je badkamer, en tegelijkertijd heb jij het beste zicht terwijl je de laatste hand aan je ochtend make up of scheerbeurt legt. Jouw persoonlijke toiletartikelen bewaar je natuurlijk het liefste uit het zicht. Dit geeft een rustiger uiterlijk aan je badkamer. Lades, voorzien van inrichting, zijn in dit geval ideale opbergplekken voor je make up of scheerartikelen. Het scheelt je bovendien een zoektocht in de vroege ochtend waardoor je tijd overhoudt voor jezelf.